Трифонов: Искат да смачкат Петър Илиев, за да уязвят мен

17:03, 01 сеп 21 / Политика 25 3353 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Лидерът на „Има такъв народ“ обяви, че заместник-директорът на „Национална полиция“ старши комисар Атанас Илков е изпратил писмо до издателство „Нова звезда“, с което иска подробна информация за книгата на Петър Илиев, станала толкова популярвн покрай предложението да заеме поста министър на вътрешните работи.

„Националната полиция да се интересува от една книга, при положение, че това би могло да бъде дело от частен характер, означава, че това е поръчка, която тотално иска да смачка Петър Илиев, респективно да уязви мен“, написа Трифонов във Facebook.

Докато проверката тече: Книгата на Петър Илиев е съкратена със задна дата

„Прекрасно разбирам, че политиката е мръсна игра и не се интересува от съдбите на хората, в случая - от съдбата на един преподавател по конституционно право. Ясно е, че той и неговата книга са повод да ми бъде обяснено, че аз така не мога да ги правя тия работи. Добре. Разбрах посланието. А сега моето: Аз за Петър Илиев ще се погрижа, както се грижа за всички почтени и лоялни хора, които познавам. И също така ще се погрижа да разбера кой си ти или кои сте вие, които сте в състояние да изгорите книга, да съсипете човек заради амбициите си за власт. И след това всичко по реда си. Законовият ред“, посочи той.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 17:42, 01 сеп 21

Слави какъвто си в шоуто такъв си и в политиката Като не е твоя работа защо разиграваш хората

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама