Големите кавички

12:30, 02 сеп 21 / Големите кавички 25 2750 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (23 - 27 август)

„Защо не поканят градинаря, който целогодишно работи там? Може би има нещо интересно и той да каже по законността на храстите.“ Това коментира депутатът от ДПС Хамид Хамид, който е част от парламентарната комисия, която проучва документите за строеж в парк „Росенец“, където се твурди, че се намират летните сараи на Ахмед Доган. Преди дни председтелят на комисията поиска почетният председател на ДПС да се яви пред депутатите и да даде обяснения за откритите проблеми при строежа и разрешителните на сградите в имота.

Депутати искат да извикат Ахмед Доган в комисията „Росенец“

„Не знам почетният председател на ДПС да има някаква връзка със собствениците на постройките в „Росенец“. Вие твърдите, че са негови. Има документи, така че нека комисията провери документите и фактите ,а не да прави предизборна кампания. Защото всичко това се върши, за да се качи някой на гърба на г-н Доган отново в политиката“, заяви Хамид и добави:

„Нека Ахмед Доган да бъде поканен, ние ще предложим и градинаря Мехмед да бъде поканен, защото той 12 месеца е там, сигурно ще има по-интересни неща да каже...Нямам представа дали г-н Доган би отишъл, но комисията може да кани когото си иска. Може да покани г-н Бойко Борисов, например“.

„В комисията вече са представени 2500 документа – по тях всичко е ясно. Какво повече би могъл да разкаже евентуален ползвател на имота. И има ли възможност г-н Доган да прочете 2500 страници, когато тези имоти са собственост на търговски дружества“, каза още той.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама