Фенове искат Кобрата, Златка, Джизъса и Цецка Цачева във „Фермата“

13:30, 02 сеп 21 25 3270 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Феновете на „Фермата“ искат да видят как любимците им от спорта, политиката и шоубизнеса ринат тор и коват пирони в популярното риалити, което стартира на 11 септември. Желанията си те споделят в официалната фейсбук страница на предаването.

„Фермата“ започва на 11 септември

Много от почитателите на шоуто настояват боксьорът Кубрат Пулев и плеймейтката Николета Лозанова да доят кози пред цяла България, а други мечтаят да видят в обора светската двойка Златка и Благо Джизъса. Някои зрители пък очакват на екрана с чук и тесла да изгрее бившата председателка на парламента Цецка Цачева,съобщиха от екипа на предаването.

Калин Вельов заработи с фокусника от „Фермата“

Преобладаващата част от феновете на „Фермата“ обаче не желят да гледат известни личности в предаването, а предпочитат обикновени, трудолюбиви хора като любимците им от предишни сезони Райно и Мустафа. Те очакват в шоуто участници със силни характери, които обичат земята и животните, и умеят да оцеляват при тежки условия.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама