Български актьор починал при неясни обстоятелства в Лондон

17:30, 04 сеп 21 25 2681 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Актьорът Ангел Генов почина при неясни обстоятелства в Лондон. Това потвърди посланикът ни в британската столица - Марин Райков, пред Нова телевизия.

43-годишният актьор е бил открит мъртъв в апартамента си в Лондон, преди около седмица. Генов не отговарял на телефона си два дни, което станало причина приятелите му да разбият вратата на жилището, в което живеел.

В понеделник се очаква да бъде извършен обстоен медицински анализ на тялото, за да се установи причината за смъртта на Ангел Генов. 

Ангел Генов е син на известни актьори - Нели Монеджикова, позната от сериала на „All inclusive“, и Антоний Генов (1950 – 2006), когото помним с ролята на Панайот Волов във филма „Записки по българските въстания“.

Генов завършва НАТФИЗ „Кр. Сарафов“ през 2002 г. в класа на проф. Надежда Сейкова, специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър“. От 2009 г. е в трупата на Театър „Българска армия“. Носител е наградата „Икар“.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама