А1 започва с продажбите на Motorola Edge 20, смартфон с достъпна цена и мощен процесор

11:10, 07 сеп 21 25 2154 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

А1 пусна в продажба нов смартфон с бранда Motorola, който се предлага в магазините на телекома и онлайн на А1.bg. Motorola Edge 20 се отличава с доброто си съотношение между цена и технически характеристики. Със своя 8-ядрен процесор, 108 мегапикселова камера и 128 GB вградена памет, той е сериозна конкуренция за всички смартфони в средния ценови клас. Моделът разполага и с 5G модем, благодарение на който ще се свърза с 5G ULTRA мрежата на А1 след предстоящия софтуерен ъпдейт от производителя.

Външният вид на устройството прави впечатление със завършека тип хамелеон, който се прелива в зависимост от осветеността. Ултратънкият и олекотен дизайн го прави удобен за носене и работа. Motorola Edge 20 има изчистени черти и широк 6,7-инчов FHD+ OLED дисплей, който покрива почти цялата предна част на смартфона. Технологията на дисплея осигурява наситени цветове и поглъщащо гледане на видео във висока резолюция.

Гърбът на този смартфон е доминиран от тройната камера. Със своите 108 мегапиксела тя нарежда Edge 20 сред най-прецизните предложения от Motorola и със сигурност ще привлече вниманието на любителите фотографи. Селфи камерата е вградена дискретно в горната част на дисплея и не пречи на преживяването при гледане на видео. Нейните 32-мегапиксела също са доста добри за средния ценови клас.

Motorola Edge 20 залага на мощен процесор, доказал своята работоспособност в други 5G смартфони - Qualcomm Snapdragon 778G. Именно неговото стабилно представяне ще позволи на потребителите да се свързват с 5G ULTRA мрежата на А1, когато устройството им получи очаквания ъпдейт.

По отношение на цените Motorola Edge 20 се нарежда категорично в средния клас. Смартфонът може да бъде закупен за 529,99 лева в брой в комбинация с 2-годишен абонамент за тарифен план Unlimited Ultra. При покупка със същия тарифен план, но на лизинг, вноската ще бъде 24,99 лв. на месец. Пълният списък с цени за устройството в комбинация с различните планове може да бъде открит на сайта на телекома.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама