Новият филм за принцеса Даяна със скандални сцени

19:25, 09 сеп 21 / Любопитно 25 2934 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Новият филм за принцеса Даяна „Спенсър: Тайната на принцеса Даяна“, с участието на Кристен Стюарт, е, меко казано, смущаващ, според редица критици и анализатори на британския кралски живот. В него принцесата е представена като жена, която повръща, самонаранява се и мастурбира. Подробностите за сюжета са описани в рецензията на лентата, публикувана в „Индипендънт“.

Във филма, режисиран от Пабло Ларейн, има сцена, в която принцесата изпраща шивачката си, защото „трябва да мастурбира“, която вбеси традиционалистите. Филмът съдържа и сцени, в които главната героиня страда от булимия - повръща и се самонаранява.

Първа снимка на Кристен Стюарт като принцеса Даяна

Поради тези моменти може да се предположи, че „Спенсър“ е непристоен и воайорски филм, който е по-близо до таблоидите, отколкото до киното. Но това не е така. Подобно на по-ранния филм на Ларейн „Джаки“, в който Натали Портман играе ролята на вдовицата на Джон Кенеди, това е поетичен, елегичен роман“, се казва в статията, цитирана от БГНЕС.

Световната премиера на „Спенсър: Тайната на принцеса Даян“ се състоя на 3 септември. През юни миналата година беше съобщено, че много зрители са разстроени от избора на Кристен Стюарт за ролята на принцеса Даяна във филма на Ларейн.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама