Жената, на която завиждат всички мъже

14:41, 10 сеп 21 25 2624 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Тя е млада, амбициозна и успяла, а всички мъже ѝ завиждат, защото е работила за колите на техните мечти. И докато всяко малко момче сънува един ден да кара супер автомобил, тя не просто ги е шофирала, а е била на ръководна позиция в техните централи.

Тя се казва Никол Илиева и през 2018 г. завършва своята магистратура в един от най-елитните университети в Австрия – Fachhochschule des BFI Wien. „Работила съм за едни от най-интересните и луксозни автомобилни брандове в света. Видяла съм най-лъскавото от тях, най-хубавото и колкото повече задълбавах, колкото повече марки сменях, толкова повече опит събирах и съответно толкова повече и познания събирах. Така разбрах, че машината като такава крие толкова много чудеса във себе си, че ти имаш да учиш цял живот за нея, за да я разбереш“.

Върхът на кариерното развитие на Никол е когато заминава за Испания и става директор на маркетинг и ПР отдела на Rolls-Royce. Там тя попада във висшето общество на Барселона и организира изключително интересни събития за много влиятелни и известни хора, които струват милиони евро. „От една страна, всеки би погледнал живота ми като много лъскав, изключително интересен, като по-лесен, отколкото всъщност е, но малко хора могат да си представят колко беше трудно, колко енергия, креативност и въображение изискваше това. Аз трябваше да продам преживяване на човек, който има финансовата възможност да си закупи всичко“.

Въпреки успешната си кариера в чужбина Никол избира да се прибере в България, защото това е единственото място, където се чувства истински щастлива. Така тя се среща с екипа на иновативната платформа Bulgaria wants you, пред който споделя: „Решението да се прибера в България вече се беше зародило у мен, просто аз не знаех кога искам това да се случи. Дойдох си да се видя с родителите, беше празник и тогава си казах, няма нищо, което да ме спира или задържа - аз съм видяла всичко, направила съм, каквото съм искала и за мен е дошъл моментът. Когато вече се установих обратно в България, тогава заварих промяната. България се е променила, София се е променила и смятам, че се е променила към положително. Има много, много хора, които са се върнали като мен - млади, талантливи, интелигентни и прогресивни. Аз дълбоко вярвам, че в България има развитие за всеки - стига човек да покаже, че иска, може и се старае. Аз се чувствам успешна в България. За мен България е мястото, където искам да бъда“, съобщиха от екипа на Bulgaria Wants You.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама