Топ банкер гони пуйки из „Фермата“

23:15, 11 сеп 21 25 3636 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Топ банкер, свикнал с лукса, смело скочи в селския живот в новия сезон на „Фермата“. Още с влизането си в стопанството Борислав Гостев, макар и несръчно, подкара пуйките, изкъпа се с хладка вода и легна да спи на твърда земя.  

Въпреки че никога не е хващал трион, не е секъл дърва и не е доил кози, той ще се бори за приза от 100 000 лева наравно с останалите участници в шоуто. 

10 жени и 12 мъже влизат във „Фермата: Време за пробуждане“ по bTV

Борислав, на когото нищо материално не му липсва, не винаги е тънал в пари. Роден е в семейството на учителка по физкултура и заварчик от Пазарджик. Докато следвал в УНСС, работил като барман, продавач на пица, в школа по танци и като статист във филми.

Снимка: „Фермата“

Заедно с него в най-известното стопанство влизат още 11 мъже, а в понеделник вечер към тях ще се присъединят и 10 жени. През следващите три месеца те ще покажат силата и волята си, за да изпълнят най-възвишената и значима мисия в предаването до момента - да вдъхнат живот на изоставения възрожденски манастир „Свети Архангел Михаил“ в село Шума и да съградят работещо стопанство за монасите.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама