Трифонов се ядоса на социологическите проучвания

13:39, 19 сеп 21 / Политика 25 2034 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Твърдението, че „Има такъв народ“ са виновни за това да няма правителство е лъжа, написа лидерът на партията Слави Трифонов във Фейсбук.

По думите му из българското публично пространство броди призракът на разочарованието. А различни социолози, политолози и хора с определени интереси обикалят телевизионните студия и се опитват да втълпят в съзнанието на хората тази теза, защото така им изнася. „А тази теза се базира на лъжа, която в момента им е важно упорито да разпространяват...Но фактите са непоклатими. На тях се базира логиката и най-важното - истината“.

Трифонов припомня, че от самото начало е обявил, че няма да влиза в коалиция с ГЕРБ, БСП и ДПС и като последователен човек се е придържал към това. За пореден път той посочва, че е очаквал подкрепа от   Демократична България“ и Изправи се БГ! Ние идваме!“. Има такъв народ” беше готова да направи правителство и да поеме цялата отговорност. Но тези партии заявиха, че няма да подкрепят наш кабинет. Сега вие ми кажете кой е виновен за това, че нямаше правителство“, посочва той.

 И, между другото, ще ви споделя нещо за разочарованието. Преди да се разочароваш, трябва да се очароваш. Така че не е лошо да внимаваш кой човек е очарователен. После може да страдаш“, пише още Трифонов.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 15:02, 19 сеп 21

Слави доверието беше голямо но се изчерпи след като Тошко Йорданов каза че Пенсионерите ако искат повече пари да теглят кредити пълни глупости от глупави хора ИТН ще остане зад борда да не си правят някакви сметки за оарламент

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама