Кои са по-нетрадиционните видове спорт, на които можем да поставяме залози на живо в Бет365?

16:55, 22 сеп 21 25 2099 Шрифт:
Редактор: Галя Бениету

Спортните залози са нещо, което вълнува мнозина запалянковци, а и не само. Когато обаче към популярните онлайн букмейкъри беше добавена и възможността за залози по време на дадено спортно събитие, то това напълно промени нещата и даде силен тласък на цялата бетинг индустрия. Няма как и да е иначе, тъй като залозите на живо са значително по-вълнуващи от класическите такива

Възможността да наблюдаваш случващото се на игрището и на база видяното да взимаш решението за вида на залога ти, създава усещането за повече контрол над събитията, а и само по себе си увеличава доста възможностите за залог в дадена среща. Това се превърна в задължителен раздел във всеки уважаващ се букмейкър, а покрай него често може да откриете още и различни допълнителни възможности като предлагане на лайвстрийм излъчване, кешаут и т.н.

Един от лицензираните у нас букмейкър, който предлага огромно разнообразие от залози на живо е сайтът на Bet365. Това обаче е един от най-големите онлайн сайтове за залози в целия свят, така че наличието на безкрайния списък с Bet365 спортни залози на живо е нещо, което може да се очаква. Разбира се, на футбола е обърнато най-сериозно внимание и в този аспект, но това далеч не означава, че не се предлагат залози на живо и за други дисциплини, а често в това число влизат и не толкова популярни спортове, поне що се отнася за територията на България.

Така например, освен споменатия футбол и останалите често съпътстващи го популярни спортове като баскетбол, тенис и волейбол ще откриете още раздели за Билярд, Крикет, Тенис на маса, Футзал и други подобни дисциплини, които едва ли ще засечете по телевизията. Голяма част от всички събития в секция На Живо разполагат и с възможност за напълно безплатно пряко предаване, налично за абсолютно всеки регистиран потребител на сайта с наличието на някаква сума по сметката си. Въпросните непопулярни спортни надпревари също често включват стрийминг на живо. Освен това към почти всяко събитие може да очаквате и прикрепена подробна статистика, както преди самата среща, така и актуална такава променяща се във входа на двубоя. Често налична бива и специална интерактивна схема на игрището, показваща всяка една секунда какво се случва на него.

За улеснение на потребителите пък, на разположение в секция На Живо е и подробна седмична програма със всички срещи и сблъсъци, на които ще може да се залага на живо. Събитията са структурирани по часа на провеждането им, но може да сортирате и по определен спорт или само за определен ден от седмицата. Всеки двубой, който включва предаване на живо пък е допълнен със специална иконка обозначаваща това.

Не си мислете, че щом говорим за залози на живо, значи ще има по-малко налични селекции за залагане. Поне в Bet365 техният брой е повече от задоволителен и едва ли ще откриете нещо, което да ви липсва. Имайте предвид обаче, че говорейки за залози на живо, то ситуацията може да се промени всяка една секунда, а това неминуемо ще се отрази и на коефициентите на съответните селекции. Определено трябва да се действа бързо, но пък често припряните решения биват грешни, така че бъдете бързи, но и съобразителни.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама