„Демократична България“ ще има кандидат-президентска двойка

08:20, 24 сеп 21 / Политика 25 1646 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

„Демократична България“ ще има кандидат-президентска двойка. Обсъждат се кандидатури, водят се разговори, ние сме все пак обединение от три различни партии и трябва да си дадем време за дебати във всяка една от партиите и да се говори с кандидатите, които са предложени. Това заяви Цецка Бачкова от ДБ, но отказа да коментира имена на този етап.

В „Демократична България“ обсъждат всички варианти за президентските избори

Бачковска коментира отказа на „Продължаваме промяната“ за излъчване на общи листи„Разбирам ентусиазма, когато си нов в политиката, ние тази грешка сме я правили много пъти, така че не можем да ограничим избора на тези хора, които са решили да влязат в политиката. Смятам обаче, че беше изпусната възможност да бъде излъчено мнозинство“, коментира тя в ефира на БНТ.

От наша страна имаше подадена ръка, тъй като все пак българските граждани очакват някаква сигурност да им бъде дадена или поне излъчена на тези избори, сигурност, че може да се създаде редовно правителство, защото иначе може да излъчваме парламенти безкрай, добави тя.

Цецка Бачкова посочи, че не може да прецени почтеността на новия политически проект, тъй като още не е видяла хората, с които работи. Според нея почтеността се оценява и във времето, и в изпитанията.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама