За ИТН Кирил Петков и Асен Василев са като арт инсталациите на Кристо

09:45, 28 сеп 21 / Политика 25 1968 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Ще има обновяване на редиците в „Има такъв народ“, днес изтича крайният срок за номинациите. Ще ми се да спрем вече да обсъждаме темата „Петър Илиев“, защото този казус е от времето преди ние да работим с господин Илиев, ние ползваме страшно много хора, които стоят зад кадър и не са в листи. Това коментира пред БНТ Виктория Василева, главен секретар на „Има такъв народ“.

По думите ѝ с ГЕРБ и ДПС разговор не би могло да има. „Няма как да имаме допирни точки. Очевидно от наша страна има желание за диалог извън тези две партии, ние сме открити. Компромисите, които ще бъдат необходими, ще бъдат направени. Продължаваме да настояваме, че е важна политиката. Ако зад нас стояха олигархични интереси, щеше да има правителство“, допълни Виктория Василева.

Етичната комисия откри „данни за плагиатство“ по казуса с Петър Илиев

Според нея ще е по-опасно да няма правителство, тъй като има тежки проблеми, които се нуждаят от редовен кабинет. Виктория Василева изрази категоричност, че от „Има такъв народ“ са последователни за подкрепата към Румен Радев.

Намирам прилики и разлики между Петков и Василев и арт инсталациите на Кристо и Жан-Клод - за разлика от арт инсталацията на Кристо, където знаем какво представлява сградата, която той опакова. При новата коалиция засега виждаме само опаковката, но не виждаме съдържанието на тази нова формация, нека да видим техните приоритети, за да видим по кои можем да видим диалог“, добави Виктория Василева.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 15:16, 30 сеп 21

ИТН са параходи народа на празно си пропиля времето с тях

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама