Смарт часовник срещу ваксина

14:30, 30 сеп 21 25 2043 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

С шанс за спечелването на един от 102 смарт часовника Министерството на здравеопазването стартира кампания за насърчаване на ваксинирането срещу Covid-19.

Поощрителната игра започва днес и ще се продължи до края на октомври. В нея могат да участват лица над 12 г., които са се ваксинирали срещу COVID-19 в този период с първа втора или бустерна доза. За участие в играта няма значение дали имунизационният цикъл е завършен.

Правилата на играта, формата за регистрация и допълнителна информация са достъпни на интернет страницата на кампанията www.coronavirus.bg.

Печелившите ще се определят на случаен принцип чрез публичен жребий, който ще се провежда всеки петък от кампанията. Софтуерът за тегленето на печелившите и за онлайн регистрацията за участие в играта са разработени от „Информационно обслужване“ АД, които имат ангажимент да осигурят сигурността на личните данни на участниците.

От здравното министерство предупреждават, че данните за извършена ваксинация понякога се вписват в системата в края на работния ден, затова препоръчват регистрацията в сайта да се направи известно време след поставяне на дозата.

SMS насърчения

Като част от насърчителната кампания на Министерството всички абонати на трите телекомуникационни оператори в страната (без значение на ваксинационния им статус), ще получат SMS съобщение, което гласи: „Ваксините срещу COVID-19 спасяват живот! Имунизирай се до 31.10.2021 г. и участвай за един от 102 смарт часовника. Повече тук: https://coronavirus.bg/. Кампания на Министерството на здравеопазването“.

Здравното министерство реши да прибегне до поощрителна кампания за ваксинация срещу Covid-19, тъй като страната ни остава на последно място в Европа по дял на ваксинирани срещу новия вирус.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама