Даниел Крейг ще получи звезда на Алеята на славата в Холивуд

19:05, 02 окт 21 / Любопитно 25 1582 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Британският актьор Даниел Крейг, който участва в новия филм за Джеймс Бонд „No Time to Die“ (това е пета роля на Бонд в кариерата му), ще получи звезда на Алеята на славата в Холивуд, съобщават BBC, цитирана от БГНЕС.

Церемонията ще се състои в сряда, 6 октомври. Очаква се в нея да участва актьорът Рами Малек, който играе Луцифер Сафин в новия филм за Бонд, както и филмовите продуценти Барбара Броколи и Майкъл Уилсън.

Даниел Крейг получи същия чин като Джеймс Бонд

Звездата на Крейг ще бъде 2704 -та на Алеята на славата. Тя ще се намира на адрес булевард „Холивуд“ 7007.

Крейг ще бъде четвъртият актьор, който играе Бонд и ще бъде награден със звезда. По-рано Роджър Мур и Пиърс Броснан, които изиграха Бонд преди това, получиха звезди на Алеята на славата. Със звезда е възнаграден и британският актьор Дейвид Нивен, който играе Бонд в неофициалния филм от 1967 г. „Casino Royale“. Звездата на Крейг ще се намира до звездата на Мур.

Даниел Крейг ще е Джеймс Бонд за последен път

„Даниел Крейг е икона на британската култура, както и Джеймс Бонд, в когото той се превъплъщава в пет филма за 007. Радваме се, че неговата звезда е на Алеята на славата заедно с друг известен актьор от Бонд, Роджър Мур. Феновете ще бъдат във възторг, когато видят, че техните звезди се намират на булевард Холивуд 7007“, каза продуцентът на Алеята на славата, Ана Мартинес, цитирана от „Variety“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама