4 причини да сключите застраховка „Гражданска отговорност“ онлайн

09:05, 15 окт 21 / Любопитно 25 1567 Шрифт:
Редактор: Галя Бениету

Никой от нас не е нужно да бъде убеждаван, че възможността днес да имаме достъп до множество услуги онлайн, е безспорно предимство. Предвид ежедневието, което водим, липсата на достатъчно време за любими занимания и семейството, нежеланието да обикаляме по различни офиси и институции, са достатъчно на брой фактори в полза на това да се насочите към сключване на застраховка гражданска отговорност онлайн.

И решението Ви ще бъде абсолютно правилно – ето защо:

  1. Само няколко стъпки до целта

Платформата Crediport.bg предоставя сключване на застраховки само в няколко стъпки. На разположение на потребителите е калкулатор, който изисква въвеждане на регистрационния номер на автомобила и номера на талона. На следващ етап Вие ще получите индивидуални предложения от водещи компании, за да сравните офертите и да изберете тази, която Ви удовлетворява.

Остава само да посочите коя е тя и да заявите сключване на полицата. На следващия работен ден ще получите стикер и документи за подпис на адреса ви, а доставката е безплатна.

  1. Задължително изискване

Така или иначе, всеки собственик на превозно средство, което е в движение и е регистрирано у нас, трябва да има застраховка „Гражданска отговорност“. Това означава да си отредите ден, в който да се борите със задръстванията и да достигнете крайната точка на офиса за сключването.

Пред вас не стои подобна дилема, тъй като всичко това сега е достъпно от дистанция.

Помнете, че застраховката покрива вреди, които евентуално бихте причинили на трети лица, и за които им дължите обезщетение.

  1. Разумна преценка

На мига ще се съгласите с този довод – всеки от нас е притиснат от времето и обикновено не успява добре да прецени ситуацията, когато се намира в офиса на фирмата и трябва бързо да вземе решение.

У дома, в спокойна обстановка, Вие ще получите шанс да прегледате постъпилите оферти, а и да се информирате подробно за разчета на цената на застраховката, която се определя индивидуално в зависимост от вида на автомобила, обема на двигателя, общото тегло, брой места и т.н.

Това ще Ви даде сигурност и увереност, че контролирате ситуацията, а не сте оставили действията в чужди ръце.

  1. Улеснено плащане

Плащането на дължимата премия е изключително лесно – с наложен платеж, при получаване на полицата с куриер.

От Crediport предвиждат съвсем скоро и директно заплащане с дебитна или кредитна карта през портала за сигурни плащания в интернет на Paynetics.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама