Новата песен на Адел с милиони гледания за ден

11:01, 16 окт 21 / Любопитно 25 2350 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Адел се завърна на музикалната сцена след шест години тишина. Тя пусна новата си песен „Easy On Me“ в полунощ (британско време) на 15 октомври. За първите 8 часа тя бе гледана над 14 милиона пъти само в официалния ѝ канал в Youtube.

Емоционалната балада е първият досег на почитателите ѝ до албума, свързван с развода ѝ и озаглавен „30“. Той ще бъде продължение на изключително успешните ѝ албуми „19“, „21“ и „25“.

Междувременно поп дивата влезе в историята като първата знаменитост, която в един и същ месец се появи на корицата на американския и британския Vogue и изглежда страхотно върху тях.  Адел блести, в последните три години певицата е тренирала усилено всеки ден от 2 до 3 пъти, въпреки разместените си гръбначни прешлени, и е свалила 45 килограма.

Певицата споделя пред Vogue, че за нея тренировките са се превърнали в начин да разпуска.

2017 година се оказва изключително тежка за Адел. Тя преминава през период на тревожност и депресия, дори отношенията със собствения ѝ син стават напрегнати.  Певицата решава да започне да се грижи за себе си, посещава терапевт и работи върху проблемите си, пише Нова телевизия.

За развода си тя споделя, че причината не е в изневяра или предателство, а двамата просто са престанали да бъдат щастливи един с друг. За живота след развода певицата разказва, че не е било лесно, но в момента е щастлива с новото си гадже Пол, който я кара да се чувства добре и в безопасност.

Адел също така иска да даде добър пример на сина си и смята, че за него е най-добре да я вижда влюбена и обичана. Звездата споделя още, че има да извърви дълъг път до себеоткриването си, но е в правилната посока. 

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама