Пилат Ваксинийски си измива ръцете

15:11, 19 окт 21 25 1169 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Ние говорим за ваксинация, за управление на очакванията, за повишаване на доверието в институциите, за личен пример, за модерни комуникации, а какво получаваме в отговор - домашна снимка на миене на ръце. Феноменално! Това коментира пиар експертът Любомир Аламанов в своя Facebook.

Поводът е кампанията на Министерството на здравеопазването в социалната мрежа, в която се рекламира миенето на ръце като работещ метод в борабата с коронавируса.

Новите мерки: И болниците са готови да въведат зелени сертификати

Аламанов уточнява, че прави скрийншот, за да не изчезне този „граунд-брейкинг гейм-чейнджинг криейтив на Министерството на здравеопазването“. Ето и пълния му коментар:

„Ние говорим за ваксинация, за управление на очакванията, за повишаване на доверието в институциите, за личен пример, за модерни комуникации, а какво получаваме в отговор - домашна снимка на миене на ръце.

Феноменално!

Да, през месец март 2020 г. това щеше да е актуално.

Днес е безсмислено.

Днес е смешно.

Днес е вредно.

Нормалните държави вдигат ограниченията, защото имат 80% имунизация на населението. Ние налагаме ограничения, защото 80% не вярват в науката. И как МЗ се бори с тази тенденция? Измива си ръцете.

Един ваксинационен Пилат Понтийски.

За пореден път ще попитам защо в Обществения съвет по информираност (или както там се казва) към МЗ няма нито един комуникационен специалист. Нито един представител на BAPRA ( Bulgarian Association of Public Relations Agencies ), нито един представител на Bulgarian Public Relations Association, нито един представител на някоя от другите комуникационни асоциации.

Няма отговор. Пилат Ваксинийски си измива ръцете.

А все повече животи си отиват...

Стига!“

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама