Тираджийка разгроми режисьорка на Арената във „Фермата“

22:15, 23 окт 21 25 3381 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова
Снимка: „Фермата“
Снимка: „Фермата“

Пълен разгром преживя една от участничките във „Фермата“ и си тръгна завинаги от риалитито. Режисьорката Красимира падна с 0 на 15 от тираджийката Живка, която с лекота я разгроми във всички битки, не ѝ даде нито една точка и заслужено възтържествува на Арената.

Добрякът Цоньо напусна „Фермата“ след зверска битка

Красимира тръгна неуверено още в петък, оплете въжето на огромната макара, върху която трябваше да тича и се оказа по-бавна в стрелбата с чувалчета с пясък. В събота, уморена, тя се предаде на финала на едно от изпитанията - пълзенето по вертикален тунел. Съперничката ѝ я срази в оставащите битки, включително при преминаването с кобилица и менци по тънка хоризонтална греда, закрепена над басейн.

Снимка: „Фермата“

Въпреки поражението си, Красимира не падна духом. „Във „Фермата“ спечелих много приятели, които знам, че ще видя и извън предаването. Останалите, с които няма да се срещна отвън губят, защото аз съм ценен човек. Тръгвам си с високо вдигната глава“, отсече режисьорката, която нарече съперничката си „лицемерка“. Живка обаче не пропусна да се защити. „Краси, много грозни думи! Но аз няма да отвърна на лошотията ти. Петнайсет на нула, заслужи си го“, отвърна гордо тираджийката.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 3
1 Анонимен 22:25, 23 окт 21

Красимира е много ниска топка спрямо Живка .Злобна,самочувствие без покритие и много,много неприятна.

2 Анонимен 08:13, 24 окт 21

Фермата реклама чист дяволите минути Иван Христов и Андрей Арнаудов чист мръсен

3 Дидо 08:15, 24 окт 21

Фермата чист реклама дяволите минути Иван Христов и Андрей Арнаудов мръсен София мафията Фермата новини бтв

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама