Със зелен сертификат на… лицето

14:35, 28 окт 21 / Любопитно 25 1842 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Бургазлийка, която се занимава с рисуване по тялото, провокира охраната на нощните клубове и прави сертификати върху лицата на клиентите.

Заради сривовете в системата през последните дни, Теодора Калчева се е сблъскала с дългото чакане за документа. Затова решава да си го нарисува с грим. „Доста по-бързо от системата, всъщност оттам ми дойде идеята, тъй като за такова кратко време трудно можем веднага да се снабдим. Аз реших, че за два часа време мога да го направя“, споделя гримьорката, която е и бодиарт майстор.

Сертификатът европейски, изпълнението българско...

Всички около нея са имунизирани и тя не подценява заразата. Сертификатите на Теодора имат ваксинационен номер и всичко необходимо.

„Чувствам се по-уверена, тъй като имам QR код на лицето си. Мога да вляза където си поискам така, мисля че няма да ме върнат“, казва и асистент-гримьорът Айше Дилявер, цитирана от bTV. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама