Октомври си отива с облаци и мъгли

08:00, 31 окт 21 25 1447 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Днес над равнинната част от страната ще има ниска слоеста облачност или мъгла, които ще се задържат по-дълго и на отделни места, главно в източните райони ще превали слаб дъжд.

През деня ще духа слаб, в Източна България до умерен североизточен вятър. Преобладаващите минимални температури ще бъдат между минус 1° и 4°, в източните райони до 8°-12°; максимални температури - между 12° и 17°.
 
Над Черноморието ще преобладава облачно, преди обяд на места и мъгливо време; на места ще превали слаб дъжд. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 14°-16°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде около 3 бала, според прогнозата на НИМХ.
 
Над планините ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове в ниските части ще има мъгла. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Максимална температура на височина 1200 метра около 9°, на 2000 метра - около 3°.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама