Първи думи на Алек Болдуин след фаталния инцидент

13:57, 31 окт 21 / Култура 25 2150 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Шансът такъв фатален инцидент да се случи по време на снимки е „едно на трилион“. Това заяви актьорът Алек Болдуин, който говори за пръв път публично пред камера за смъртоносното произшествие, при което простреля случайно операторката на снимачната площадка на новия си филм, предаде „Асошиейтед прес“.

Тя бе моя приятелка. Ние бяхме много добре смазан екип и снимахме филм, когато стана това ужасно нещо“, заяви Болдуин по време на импровизиран разговор с фотографи и снимачни екипи край автомобилен път във Върмонт. Кадрите от разговора бяха разпространени от портала Ти Ем Зи.

Операторката Халина Хътчинс загина, а режисьорът Джоуел Соуза бе ранен, когато Болдуин стреля с реквизитен пистолет, зареден с бойни патрони, по време на репетиция на снимачната площадка на 21 октомври. Преди това актьорът е получил уверения, че оръжието е безопасно.

Асистентът, подал оръжието на Болдуин, уволнен преди това за подобен инцидент

Все още на никого не са повдигнати обвинения за смъртоносния инцидент и шерифството в окръг Санта Фе съобщи, че разследването ще отнеме време. Не е ясно как бойните патрони са се озовали на снимачната площадка, отбелязва „Ройтерс“.

Самият Болдуин каза, че не може да коментира станалото заради течащото разследване. Актьорът е на свобода под парична гаранция докато тече разследването, пише bTV.

Болдуин заяви, че се е срещнал със съпруга на Хътчинс: Той е в шок, има 9-годишен син. В постоянен контакт сме с него, защото сме много разтревожени за неговото семейство и неговото дете”.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама