А1 започна продажбите на Huawei nova 9

09:50, 01 ное 21 25 1078 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Днес започват официалните продажби и доставките за потребителите, които поръчаха предварително новия смартфон на Huawei nova 9 от А1. Той предлага характеристики от високия клас на достъпна цена със своя 6,57-инчов OLED дисплей с Full HD+ резолюция (2340х1080 пиксела) и 120 Hz динамична опреснителна честота за 21,99 лева на месец или 469,99 лева в брой с план Unlimited Ultra.

Новият смартфон разполага с Ultra Vision система за заснемане, включваща 50 MP основна камера с RYYB сензор с размер 1/1,56 инча и бленда на обектива f/1,9, 8 MP ултра широкоъгълна камера, 2 MP камера за дълбочина и 2 MP макро камера за снимки от 4 см разстояние. Селфи камерата е 32 МР и е поставена в горната част на дисплея. Моделът позволява правенето на нощни снимки и видео чрез Super Night Selfie алгоритъма и режима Night Portrait, които намаляват шума в изображенията, причинен от слабата светлина.

Huawei nova 9 използва чипсета Snapdragon 778G с осемядрен процесор на до 2,4 GHz и графичен процесор Adreno 642L. Смартфонът разполага с 8 GB RAM и 128 вградена памет, а батерията му е с капацитет 4300 mAh и позволява 66 W супербързо зареждане, с което може да се зареди от напълно изхабена батерия до 100% за около 38 минути.

Телефонът има красив дизайн и както предната, така и задната страна на корпуса са му са леко извити, което едновременно допринася за стилното му излъчване и го прави по-удобен за държане в ръка. Устройството е с дебелина от само 7,77 мм, а теглото му е 175 грама. Huawei nova 9 се предлага в магазините на телекома и онлайн на A1.bg в класическо черно, а съвсем скоро в още един впечатляващ цвят - Starry Blue. Всички, закупили модела от А1, ще го получат в комплект с безжични слушалки ttec SoundBeat+.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама