Иванов: Трябва да има ясен вот за промяна, за да не се чудим какво да правим после

08:36, 08 ное 21 / Избори 2в1 25 1453 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Трябва да има ясен вот за промяна, защото иначе ще се чудим какво ще правим после. Не е време за експерименти. България трябва да се промени дълбоко. Гласувайте за промяната. За това призова съпредседателят на „Демократична България" Христо Иванов.

По думите му ГЕРБ и ДПС не трябва да имат достъп до властта.

Продължава сагата с машините: „Сиела Норма“ със сигнал до прокуратурата

Той коментира и казуса с 228-те машини,  които са извън поръчаните от държавата допълнителни 1 600 за изборите на 14 ноември.

„Ако някой има конкретни доказателства за намерение да се прави фалшификация, да ги предостави на конкретните органи. Виждаме един кръстоносен поход на ГЕРБ и ДПС срещу машинното гласуване, защото то е част от промяната в страната. То им пречи да прилагат обичайните си схеми – да купуват и манипулират вота”, заяви Иванов в ефира на Нова телевизия. Според него първото условие за промяната е хората да излязат да гласуват масово.

На въпрос има ли опасение, че ще се получи борба за гласове между „Демократична България” и „Продължаваме промяната”, Иванов заяви следното: „Ние предложихме общо явяване на изборите, това не се случи. В момента сме конкуренти. Така работи демокрацията”.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Асен 09:26, 08 ное 21

Вотът за промяна ще бъде такъв, че безполезнш хора като Иванов да не бъдат в парламента! То се видя в 2 пъти вече, че само за заплатите си мислят.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама