Lidl Plus продължава да носи още плюсове за потребителите с Купон+

13:10, 09 ное 21 25 1172 Шрифт:
Редактор: Галя Бениету

Lidl Plus продължава да изненадва потребителите с още възможности да пестят докато печелят и да се забавляват. От 8 ноември до 5 декември всеки, който използва Lidl Plus, може да се включи в новата игра Купон+ и да трупа суми при всяка покупка, независимо какво пазарува. Така могат да се спечелят любими продукти само за 1 ст. и отстъпка от 5% върху стойността на следващата покупка.

Играта включва четири нива, всяко от които носи награди по избор само срещу една стотинка за закупилите продукти от всички категории, без значение дали клиентите пазаруват хранителни или нехранителни продукти. Необходимо е само потребителите да сканират Lidl Plus картата си при плащане на касата.

Първото ниво е при достигане на сумата от 60 лв. То дава възможност на потребителите да получат срещу 1 ст. по избор един продукт - геврек със сусамова поръска, ябълков или портокалов сок Solevita.

При достигане второ ниво или на покупки за общо 100 лв., потребителите получават Купон + награда на стойност 1 ст. и могат да избират между три вкуса чипс и любимия на малки и големи Kinder Bueno.

Третото ниво е при натрупана сума общо 160 лв. и носи продукт по избор за 1 стотинка – печени солени бадеми Alesto или гофрети Sondey.

Играта приключва с четвърто ниво и достигане на сумата от 260 лв, с което клиентите получават  Купон+ за 5% отстъпка от следващата си покупка. Ако сумата от пазара на потребителя е над 100 лв., отстъпката се начислява върху 100 лв.

Повече информация за Купон+ и пълните условия, може да се открият на: www.lidl.bg/couponplus

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама