„Възраждане“ ще подкрепи само правителство, което отмени мерките

22:11, 14 ное 21 / Избори 2в1 25 948 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Нашите очаквания бяха за доста по-сериозни резултати. Това каза в изборното студио на bTV председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов. 

Според първите екзитполове „Възраждане“ има шанс да влезе в новия парламент, но на ръба. 

Ще искаме още от утре да се премахнат всички ограничителни мерки, да се премахне зеленият сертификат и да се спре тормоза над нашите деца в училище. Още тази седмица трябва да започнат действия за нормализиране на живота на България, не можем да чакаме да мине поредната грипна вълна, която е маскирана като т.нар. пандемия“, заяви Костадинов.

По думите му има само един вариант – правителство, което отменя всички тези мерки. „Не можем да подкрепим правителство, което няма да махне всички мерки. Ние спечелихме с една последователна политика, която следваме години наред и която не смятаме да променяме занапред, ще настояваме за своите искания“, категоричен беше лидерът на „Възраждане“.

Според него българските граждани трябва да свикнат да имат предвидими политици. „Ние ще работим за това да стане ясно, че хората, които искат да управляват, трябва да бъдат готови да изпълняват своите обещания“, изтъкна той. 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама