Баща и син ще влязат в ролите на Чарлз и Уилям в „Короната“

15:00, 20 ное 21 / Любопитно 25 1906 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Баща и син ще влязат в ролите на принцовете Чарлз и Уилям в сериала „Короната“. Английският актьор Доминик Уест ще се превъплъти в британския престолонаследник и най-голям син на кралица Елизабет – Чарлз. Досега ролята изпълняваше Джош О'Конър.

Според списание „Варайъти“ 13-годишният син на актьора – Сенан Уест, ще влезе в образа на младия принц Уилям. Младежът е впечатлил продуцентите със записа си от прослушването. Тимъти Самбор пък ще изиграе принца в детските му години. Според изданието Уест ще се появи в последните няколко епизода от петия сезон на хитовия сериал, който се очаква да излезе през 2022 г, пише Нова телевизия. 

Сериалът „Короната“ триумфира на наградите „Еми“

Последният сезон проследи романса между Чарлз и Даяна Спенсър. Предполага се, че следващите серии ще се съсредоточат върху проблемния брак на двойката и развода им. Трагичната смърт на принцесата на народа също е залегната в драмата на Netflix. А един специален епизод ще бъде посветен на интервюто на Лейди Ди с Мартин Башир от 1995 г.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама