Трифонов: Статуквото разчита да не гласувате на балотажа

14:14, 19 ное 21 / Избори 2в1 25 1449 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Изборите въобще, ама въобще не са приключили. В неделя предстои изключително важен избор - кой ще е президент на Република България в следващите 5 години. Дали изборът е предрешен? Aко мислите така и не излезете да гласувате, знайте, че статуквото от последните 12 години разчита точно на това. Това написа във Facebook лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

Сблъсъкът Радев срещу Герджиков: какво си казаха

Изборът е ясен – избираме между човек, който подкрепи протестите срещу Борисов и Гешев, и човек, който не е разбрал „кой е прав на протестите“.  Избираме между човек, който не е плашлив, и човек, който плашливо прави стъпка назад при срещата си с опонента.  Избираме между човек, който изпълва със съдържание президентската институция, и един сламен човек, срам за академичната общност“, посочи още той.

Важното в дебата не беше… дебатът

Аз и моите колеги от „Има такъв народ“ препотвърждаваме подкрепата си за Румен Радев. Това е нашият свободен избор. Знам, че и вие, които подкрепихте „Има такъв народ“, също сте свободни хора и може да направите своя свободен избор“, посочи още той.

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама