Мирчев: Може би победи по-добрият от двамата кандидати

09:26, 22 ное 21 / Избори 2в1 25 1538 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Може би победи по-добрият от двамата кандидати. Това заяви Ивайло Мирчев от „Демократична България“ във връзка с победата на Румен Радев на балотажа, на които нямаха кандидат на балотажа.

При 99.82% обработени протоколи: Радев печели балотажа с над 66% от гласовете

По думите му президентът няма съществена роля за съставянето на следващото правителство.

„Който и да е президент, е време българските политици да покажат отговорност към обществото и да съставят правителство. За нас това кой е президентът не представлява такова значение. Нека всеки да си върши работата“, каза Мирчев в ефира на БНТ.

Той коментира и протичането на изборния ден в Турция. Излязоха да гласуват активните хора, вяло гласуване, никакви нарушения, нямаше опашки, както предната неделя, тъй като не е имало натиск върху хората да излязат и да гласуват. Българските политици е време да съставят правителство, допълни Ивайло Мирчев.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Анонимен 12:13, 22 ное 21

Мирчев, ако бяхте го подкрепили, вместо да издигате свой кандидат, нямаше да се сринете, а щяхте да сте втора политическа сила.

2 Асен 22:47, 22 ное 21

А по-важното е кой е Мирчев и защо се изказва?!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама