Чуйте българската песен за „Евровизия 2022“

19:40, 06 дек 21 / Култура 25 3123 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

Излезе българската песен, която догодина ще ни представя на песенния конкурс „Евровизия“. Групата „Intelligent Music Project“ с вокалист Рони Ромеро - от легендарната рок група „Rainbow“, представиха вчера официално парчето с видеоклипа.

Рони Ромеро: За мен е отговорност и чест, че ще представя България на Евровизия

Песента носи заглавието „Intention“, като посланието на текста е да върнем вярата в собствените ни възможности. „Става дума за личната вътрешна борба на всеки един от нас с остарелите модели за вяра и поведение, които ни дърпат назад. Никога не е късно да проумеем себе си и да се насочим по верния път на собственото си израстване. Песента оправя послание не само към широката аудитория, но и към родители и учители – да не учим децата си да живеят в саксия, в кутия от псевдосигурност, а да излязат от клетката на тази сигурност и да не спират поривите си към себереализация. Няма безопасна зона, има безполезно съществуване. Намирането на правилния път обаче е битка, дори война със самите себе си. За победа на доброто ни начало е нужно сериозно намерение, каквото имаме и ние с това парче“, разказа д-р Милен Врабевски по време на представянето на групата, която ще се яви на „Евровизия“.

Световна рок звезда и „Intelligent Music Project“ ни представят на „Евровизия“

Песента ще бъде представена на кратко турне, което ще мине през пет български града – Благоевград, Пловдив, Велико Търново, Русе и Стара Загора. За посетителите, които нямат зелени сертификати, ще бъдат осигурени безплатни антигенни тестове.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама