Янев е получил предложение за министър, Рашков - не

17:06, 09 дек 21 / Политика 25 2095 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Служебният министър-председател Стефан Янев потвърди, че е получил покана от „Продължаваме промяната“ за участие в редовния кабинет.

Имал съм предварителен разговор, но нека да изчакаме първо да се направи коалиционното споразумение и след това да се запозная с него, за да съм наясно какви ангажименти поемам“, коментира Янев в кулоарите на парламента във връзка с очакванията да заеме поста министър на отбраната в бъдещия редовен кабинет.

Междувременно настоящият служебен министър на вътрешните работи Бойко Рашков обяви, че не е получавал предложение да остане министър и в редовното правителство. „Не зная дали ще получа такова предложение, ако получа ще мисля внимателно, коментира Рашков, цитиран от Дневник.

Миналата седмица Кирил Петков заяви, че в Продължаваме промяната харесват работата му и ще предложат номинацията му за обсъждане с коалиционните партньори.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама