Големите кавички: „Нинова не може да преживее, че има по-обичан от социалистите човек“

18:49, 04 яну 22 / Големите кавички 25 2483 Шрифт:
Ирина Иванова Автор: Ирина Иванова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на 2021 г.

Нинова не може да преживее, че има по-популярен и по-обичан от социалистите човек. Той се казва Румен Радев“. Това заяви един от основните критици на лидера на БСП в оставка Корнелия Нинова - Кирил Добрев, който беше изключен от партията в края на миналата година. 

Според него представители на партията уговарят социалисти тя да остане на лидерската позиция до края на мандата си. Той направи прогноза, че Нинова ще бъде преизбрана и за втори такъв.

Добрев обяви, че няма намерение да участва в друга политическа сила или да направи нова такава. Той подчерта, че разделението в партията е по оста БСП - Румен Радев“. По думите му редовите членове на партията обожават държавния глава.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама