Наградите „Грами“ с нова дата и място

20:00, 19 яну 22 / Любопитно 25 1469 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Церемонията по връчването на музикалните награди „Грами“ ще се проведе присъствено. Това ще стане на 3 април в Лас Вегас, съобщиха организаторите. 

Престижните отличия първоначално трябваше да бъдат раздадени на 31 януари в Лос Анжелис.

Отново отлагат церемонията за наградите „Грами“

Комикът Тревър Ноа ще бъде водещ на церемонията, която ще бъде излъчвана на живо по телевизията и в интернет, пише bTV. 

Номинациите за наградите бяха обявени през ноември. Музикантът Джон Батист води в редица жанрове, включително рап и джаз. Номинирани са още 18-годишната поп сензация Оливия Родриго и 95-годишният ветеран Тони Бенет, който печели първото си „Грами“ през 1963 г.

Припомняме, че в началото на миналата година „Грами“ бяха отложени поради опасения от коронавируса. Шоуто беше преместено от 31 януари за 14 март и се проведе с публика предимно от номинираните и техните гости в Конгресния център и в близост до него в Лос Анджелис. Изпълненията бяха предварително записани. Тази година наградите бяха планирани да се върнат на традиционното си място и по традиционния си начин, но коронавирусът отново принуди организаторите да променят намеренията си.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама