Шеф Андре Токев влиза в затвора

15:25, 19 яну 22 25 1976 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Известният готвач Андре Токев влиза в затвора за 7 месеца, след като сключи споразумение с прокуратурата, одобрено от Софийския районен съд. От 10 месечното му наказание ще се приспаднат двата месеца под домашен арест.

53-годишният готвач бе хванат да кара с 1,9 промила алкохол в кръвта. В интернет се появи видео, на което се вижда как малко преди да бъде спрян популярният кулинар кара автомобила си буквално по джанти.

Това не е първото провинение на Токев. Той вече има 3-месечно условно наказание от варненски съд, за шофиране в нетрезво състояние. а провинението му от миналата година е по време на изпитателния му срок. Така към седемте месеца се добавят и още три, но Андре Токев вече прекара под домашен арест повече от 2 месеца, които ще бъдат приспаднати, пише Offnews.bg.

Домашен арест за шеф Андре Токев

Той остава без книжка за година и половина. Ще плати и глоба от 450 лв. и разноските по делото.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама