Тежка катастрофа затвори магистрала „Тракия“ в посока София

16:30, 29 яну 22 25 1821 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Тежка катастрофа затвори магистрала „Тракия“. Пътният инцидент е станал на 103-ия км от магистралата в посока София, като са се ударили няколко автомобила. 

По информация на bTV джип е блъснал лек автомобил отзад, в резултат на което той се е запалил. Загинала е жената, управлявала лекия автомобил. Другият шофьор е откаран в болница. Причините за катастрофата се уточняват.

По информация на „24 часа“ огънят от автомобилит се е разрастнал и е обхванал и близките ниви. В района се издига гъст дим и видимостта е силно затруднена, а на място се е образувала се е огромна опашка. На мястото са пристигнали пожарни екипип, които са опитали да овладеят .

От АПИ съобщиха, че заради инцидента движението по магистралата от км 113 до км 90 в посока София е временно ограничено. Обходният маршрут е от пътен възел „Цалапица“ до път І-8 (Пловдив - София) - гр.Пазарджик - по път ІІ-37 Пазарджик - Панагюрище до п.в. „Пазарджик“ на АМ „Тракия“. 

Това е втората тежкка катастрофа на магистрала „Тракия“ за деня. Рано сутринта тир се преобърна на 63-тия километър от София. Движението в района се осъществяваше само в изпреварващата лента до отстраняването на тежкотоварния автомобил от платното, пише „Сега“. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама