А1 включва достъп до 5G ULTRA и бонус от 500 000 МВ в новите си планове

12:15, 01 фев 22 25 1546 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Новите мобилни планове на А1 са с фокус върху мрежата от пето поколение 5G ULTRA и достъпът до нея вече е включен във всички тарифи на телекома. Всички планове Unlimited и ONE предлагат достъп до 5G ULTRA за период от пет месеца, докато тези с безкрайни минути и мегабайти Unlimited са с включен достъп до 5G мрежата за целия период на договора.

Телекомът стимулира клиентите на новите планове да изпробват гигабитовите скорости на 5G ULTRA с допълнителен еднократен бонус, предоставящ цели 500 000 MB на максимална скорост. За да активират своя бонус, потребителите трябва само да имат регистрация в приложението Моят А1, където се намира опцията за активация.

Допълнителните 500 000 МВ могат да се използват в рамките на пет месеца и са включени към всички нови планове от портфолиото. Дългият промоционален период важи и за достъпa до 5G ULTRA за планове ONE, както и за неограничената скорост за сърфиране в интернет за планове Unlimited 39,99 и 49,99. Телекомът дава възможност на клиентите да избират между опцията да активират допълнителните мегабайти на собствения си номер или да ги подарят на друг абонат на А1.

Сред новите планове има четири тарифи ONE с включен различен обем национални минути от 600 до неограничени и мегабайти на максимална скорост в страната от 600 до 20 000. Те се предлагат на цени от 19,99 до 34,99 лева на месец. Плановете с безкрайни минути и мегабайти за клиентите, които не обичат ограниченията, са три и завършват с най-атрактивния от всички Unlimited Ultra, който предлага неограничени национални минути, мегабайти и максимална скорост и достъп до 5G ULTRA мрежата на А1 за целия период на договора.

Както и досега, мобилните планове на А1 запазват възможността за персонализация чрез включените във всяко предложение позиции за дигитални услуги. Всеки абонат може да добави услуги Select с достъп до мобилна телевизия А1 Xplore TV GO, спортните канали Diema Xtra и МАX Sport, музикалната стрийминг платформа Deezer, HBO GO и други.

Абонатите на планове ONE пък могат да избират до 3 трафик пакета, всеки от които им носи допълнителни 10 000 МВ за социални мрежи, новини, мобилна телевизия или чат програми. Точният брой включени трафик пакети и услуги Select зависи от избрания мобилен план, като пълна информация за всички възможни комбинации може да бъде открита на А1.bg.

Новите условия важат както за новите клиенти на телекома, така и за настоящи, които решат да преподпишат своя договор в рамките на промоционалния период до края на февруари 2022 година.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама