Големите кавички: „Животът ми мина с две неща – Лили Иванова и съдебната реформа“

13:50, 03 фев 22 / Големите кавички 25 2704 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата: Звезди, циркаджии и дрънкане на война

Имам чувството, че животът ми мина с две неща – с Лили Иванова и със съдебна реформа. Докато от Лили Иванова мога да очаквам безкомпромисно качество, свиреп талант, жестоко трудолюбие, съдебната реформа е точно на обратния полюс. Едни пискуни, които преминават постоянно в дискант. Това обяви депутатът от ГЕРБ Любен Дилов - син по време на дебатите около създаването на временна комисия, която да разглежда промени в Конституцията.

„Забележете, че хората, които най-много говорят за съдебна реформа, най-често човъркат съдебните закони и ние продължаваме да ги слушаме и да вярваме в техния морален авторитет да се справят с тази реформа... Предложението на нашата група е просто – единствената гаранция, че тази комисия ще работи нормално е поделена отговорност в ръководството на комисията. В противен случай ще лежим на кожените канапета в тази комисия и ще говорим на глас пред психоаналитика какви са нашите еротични отношения със съдебната реформа“, коментира депутатът по време на дебатите.

След близо три часа на спорове опозицията отказа да участва в новата комисия. От ГЕРБ-СДС не излъчиха свои предстаители в нея, защото мнозинството отхвърли предложението им за споделено председателство. В крайна сметка начело на комисията застава съпредседателят на „Демократична Бълария“ Христо Иванов.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 16:48, 03 фев 22

Никой не ви иска

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама