А1 започва продажбите на новия Motorola Moto g51 5G

11:50, 23 фев 22 25 1383 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

A1 започва продажбите на нов смартфон на Motorola, който предлага отлично съотношение между цена и качество. Moto g51 5G е съвместим с 5G ULTRA мрежата на А1, която предлага гигабитови скорости на потребителите, 6,8-инчов FHD+ Max Vision дисплей със 120 Hz честота на опресняване и тройна камера. Устройството вече се предлага на сайта и магазините на телекома, а цените му започват от 7,50 лв. на месец с план Unlimited Ultra.

Сред отличителните черти на Motorola Moto g51 5G e неговият висококачествен дисплей. Той e 6,8 инча с FHD+ резолюция и с една от най-бързите честоти на опресняване на екрана в своя клас – 120 Hz. Екранът възпроизвежда ярки цветове и детайлна картина, която е изключително плавна, благодарение на бързото опресняване на дисплея.

Селфи камерата е 13 MP, а основната камера е тройна - 50MP сензор с бленда f/1.8, 8MP с ултраширокоъгълен обектив и 2MP за макро кадри. По този начин моделът предлага ясни снимки с наситени цветове дори и при слаба светлина.

Смартфонът разполага с батерия с капацитет 5000 mAh, което е повече от достатъчно за един ден интензивна употреба на устройство. Моделът поддържа и бързо зареждане с 10 W и технологията TurboPower 30. Moto g51 5G поддържа 5G ULTRA благодарение на модерния си чипсет Snapdragon 480 Plus. Той се допълва от 4 GB RAM и 64 GB памет за съхранение на информация, която може да се разшири, чрез карта с памет, до 512 GB.

Moto g51 5G има сертификат IP52, което означава, че е защитен от разливане или леко напръскване с вода благодарение на дизайна си, който включва водоотблъскващо покритие на корпуса. Сред другите по-интересни характеристики на модела са жакът за слушалки и поддръжката на NFC за плащания и други безконтактни трансакции.

Желаещите да закупят Motorola Moto g51 5G от А1 могат да го направят в комплект с тарифен план Unlimited Ultra, който им дава пълните възможности на мрежите от пето поколение. Цените на устройството в този случай започват от 7,50 лева на месец за период от две години или 149,99 лева в брой. Всички, закупили устройството, ще го получат в комплект с безжични слушалки ttec SoundBeat+, без значение дали са го поръчали онлайн или в магазин на А1.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама