Безплатен роуминг за клиентите на А1 в Украйна

17:10, 25 фев 22 25 1850 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

В знак на солидарност и подкрепа с украинския народ и българите в Украйна А1 България ще предостави безплатни услуги в роуминг за нашите сънародници там. Постоянният контакт с близките е изключително важен, особено в критични ситуации като тази, затова А1 временно ще направи разговорите в роуминг, кратките съобщения (SMS) и мобилният интернет безплатни за своите абонати на мобилна услуга, които в момента се намират в Украйна. Това се посочва в съобщение на А1.

Телекомът обяви и, че от утре (26 февруари) абонатите на мобилна услуга ще разполагат с 1 000 безплатни минути за международни разговори с Украйна.

По този начин компанията допълнително подкрепя своите клиенти и голямата българска общност в Украйна, като им дава възможност да общуват без притеснения, въпреки критичната ситуация. Безплатните минути ще бъдат добавени автоматично и ще са активни за период от 30 дни от датата на активирането им. А1 ще следи ситуацията в Украйна и ще реагира спрямо нейното развитие и нуждите на клиентите след края на 30-дневния период.

А1 вярва, че в безпрецедентна ситуация като настоящата, компаниите трябва да бъдат отговорни не само с позиции, но и с реални дела. Телекомуникационните услуги са сред най-важните в извънредни ситуации и затова компанията ги предоставя безвъзмездно на всички свои български клиенти в Украйна“, заявяват от компанията.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама