Начинът на къпане разкрива характера на човека

19:10, 07 мар 22 / Любопитно 25 1747 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Експертът по здравословен начин на живот Ану Мукерджи разкри връзката между начина на къпане под душа и личността на даден човек.

Тя обясни, че частта от тялото, която хората избират да измият на първо място, може да разкаже много за техните личностни черти. Така например тези, които първо измиват лицето си, докато се къпят, обичат парите повече от другите. Според нея такива хора трудно намират общ език с другите, тъй като имат непопулярно мнение за много неща, пише „The Sun“, цитиран от БГНЕС.

Защо не бива да мием лицето си под душа

Мукерджи подчерта, че човекът, който пръв измие раменете или подмишниците си, се отличава с преданост и надеждност. Гърдите от своя страна първо се почистват от честни хора, които според посветената в проблема са много по-склонни да бъдат стресирани от другите и се опитват да успеят във всичко.

Специалистът увери, че безнадеждните романтици първо мият косата си. „Често сте потопени в собствените си мисли. Имате темперамент на интелектуалец и артист“, описа тя тези хора.

Освен това Мукерджи добави, че отсъствието на приоритетна част от тялото по време на измиване говори за предприемачество. Такива хора са скромни и не обичат да им е скучно.

Мокрите кърпички не почистват качествено

Дерматоложка пък разкри оптималната честота на къпане. Луси Чен обясни, че за да запазите кожата си чиста, трябва да се къпете два до три пъти седмично. Тя предупреди, че ежедневното къпане може да доведе до премахване на защитния слой на епидермиса и изсушаване на кожата.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама