Цветанов участва в конференция за противодействие на корупцията, организирана от конгресмен Питинджър

17:03, 08 мар 22 / Политика 25 8129 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Председателят на Евро-атлантическия център за сигурност (ЕАЦС) Цветан Цветанов участва в конференция по въпроси за противодействие на корупцията, организирана от американския конгресмен Робърт Питинджър.

В своя първи ден конференцията беше открита от президента на Гватемала Н.Пр. Алехандро Джаматей. В своята приветствена реч президентът Джаматей обърна специално внимание на необходимостта от силно международно сътрудничество и взаимодействие в противодействието на организираната престъпност и корупцията. Президентът Джаматей заклейми руската агресия срещу независима и суверенна Украйна, наричайки руската агресия „абсолютно неприемлива”, защитавайки правото на всяка държава сама да определя военно-икономическите съюзи, към които да принадлежи.

Президентът (председател) на парламента на Гватемала г-жа Шърли Ривера също приветства участниците в конференцията. В своето слово тя отбеляза необходимостта от засилване на международното сътрудничество в борбата с незаконния наркотрафик, трафика на хора и свързаните с това корупция и организирана престъпност.

В рамките на пленарния ден депутати от германския Бундестаг, американския Конгрес, както и депутати от националните парламенти на Мексико, Панама и Румъния информираха за националните подходи по противодействие на тези заплахи. Като модератори и панелисти участваха представители на американските правоохранителни органи, както и представители на базирани в САЩ изследователски центрове и мозъчни тръстове, съобщиха от ЕАЦС. 

По време на пленарния ден Цветан Цветанов имаше двустранна среща с конгресмен Питинджър, по време на която приветства американския конгресмен за организирането на конференцията, както и за това, че чрез нея през годините е успял да формира общност от единомишленици в защита на свободата и демокрацията.

Питинджър заяви, че пътят за успех на демократичните общества минава през създаването на подобни общности, обединени около ценностите на свободния свят - защита на гражданските свободи, върховенство на закона, непримиримост към корупцията и авторитаризма. В тази връзка конгресменът информира Цветанов, че следващата конференция ще се проведе в Румъния и ще бъде посветена на събитията в Украйна.

Утре конференцията продължава с дискусии и презентации по проблемите на киберсигурността и въвеждането на 5G технологиите в съвременния свят.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 3
1 Ronaldnucky 01:48, 09 мар 22

Покупка товара ссылка на Hydra Сейчас мы постараемся разобраться со всеми тонкостями регистрации и приобретения товаров на Гидре. Чтобы не быть голословными и не лить «воду 23:47 Загружаем фото в диспут Гидры прилагаем доказательства правильно. Единственное, что отображается продавцу, это ваш никнейм. Ассортимент не оставит никого равнодушным и каждый товар найдет своего покупателя.
ссылка гидры hydra4center com
hydra зеркало рабочее официальный сайт hydraruzxpnew8onion com
зеркала гидры onion hydraruzxpnew4af onion
гидра онион сайт ссылка оригинал hydra4supports com
РіРёРґСЂР° РІС…РѕРґ hydrarusikxpnew4afoniononline com

DD#2#55698$

2 ThomasSkymn 01:49, 09 мар 22

Гидра - это один сайт в клирнете, который ссылка на гидру зеркало без прокси и тор браузера. Сайт Гидра Онион обладает интуитивно-понятным и удобным интерфейсом. Альфа и другие стимуляторы тоже присутствуют для полках большинства магазинов. Доменные имена онион генерируются необыкновенно просто, применяя для этого публичные ключи.
зеркало гидра в тор
официальная ссылка гидра
рабочая ссылка гидры
hydra рабочий сайт
hydra ссылка тор hydra ssylka onion com

DD#1dD%9

3 GilbertClofe 01:49, 09 мар 22

Распродажа склада, последняя партия по старой цене!
Успей купить PlayStation5 по старой цене!

https://tinyurl.com/2p8muur8

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама