Дъщерята на Борисов: Искам този фашизъм да спре

22:10, 18 мар 22 / Политика 25 5601 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Искам да помоля да оставите семейството ми намира. Разстроихте цялото ми семейство. И искам този фашизъм да спре. Това заяви пред БНТ дъщерята на бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов - Венета, минути след като той бе освободен от ареста. 

„Следващият път могат да ме убият“: Освободиха Борисов от ареста

В една от малкото си медийни изяви, тя помоли журналистите да се въздържат от интервюта с баща ѝ.

„Единствената ми молба е да ни оставите сега намира, на спокойствие. Оставете го сега да се види с моите деца и негови внуци“, допълни Венета Борисова.

Борисов с хипертонична криза 

Междувременно депутатът от ГЕРБ д-р Лъчезар Иванов, който е и лекар обяви, че го е прегледал и от вчера Борисов е с хипертонична криза. „Артериалното му налягане е 180 на 120, тахикардичен е, така че също се обръщам към всички да оставим г-н Борисов да се възстанови след този вандализъм, извършен към него снощи“.

„Аз не знам хора ли са какви са, снощи е бил с такова високо кръвно през цялото време в килията. Да изкара на една скамейка 24 часа“, коментира той. 

Прокуратурата: Няма доказателства, за да обвиним Борисов

Припомняме, че бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, бившият финансов министър Владислав Горанов и пиарът на партията Севдалина Арнаудова бяха задържани снощи по досъдебно производство за изнудване. Те прекараха нощта и деня в ареста на столичното 7 РПУ. Преди около час бяха освободени, без повдигнати обвинения. Разследването по случая обаче продължава. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 10:20, 19 мар 22

.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама