Големите кавички: „Борисов е политик от световна класа“

10:20, 21 мар 22 / Големите кавички 25 1628 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата: Арести, форсмажор и фотьойли

Бойко Борисов започва да излиза от шока от ареста. Той страда от високо кръвно, което при този стрес и липсата на медицински грижи беше критично по време на ареста“. Това обяви адвокатът на бившия премиер Менко Менков.

Г-н Борисов е политик от световна класа и държавник със собствен стил, изобщо няма да предприема мерки да съди нито държавата, нито Кирил Петков, който е станал свидетел срещу него. Това е твърдото му намерение и аз напълно адмирирам решението му“, коментира Менков.

От думите му стана ясно, че Менков ще депозира жалба срещу 24 часовото задържане на Борисов с искане заповедта за ареста му да бъде обявена за незаконосъобразна. „Но в никакъв случай няма да предприемаме каквито и да било мерки за няколко сребърника Борисов да съди държавата. Той не би си позволил подобно нещо и не му е минавало през главата“, добави адвокатът.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 12:42, 21 мар 22

Като му чуеш името и трябва да ти е ясно менте ментев

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама