Големите кавички: „Не е сериозно да обсъждаме статуси във Facebook! Какво следва – снимки в Instagram?“

17:46, 30 мар 22 / Големите кавички 25 2496 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата: Студентки, лъвове и лампи

„Дали заставаме зад нещо, което е написано във Facebook?! Във Facebook човек пише някакви неща понякога. Трябва ли „Възраждане“ да солидаризира всяко едно от тези неща?!... Ако нивото на българската политика е такова, че да обсъждаме статуси във Facebook, може би след това ще започнем да обсъждаме снимки в Instagram и препинателни знаци в Twitter. Извинявайте това не е сериозно“. Така лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов коментира скандала около депутата от партията Елена Гунчева и публикацията ѝ в социалните мрежи, която доведе до проверка на спецпрокуратурата за предателство.

Костадинов подчерта, че коментарът на Елена Гунчева е „шеговито ироничен“, а официалните позиции на партията дава той.

„Миналата седмица един бивш министър на вънните работи се подигра с българския герб...Нито един от вас обаче не беше скандализиран от това. Това двоен стандарт ли е?“, посочи Костадинов, визирайки публикация на Соломон Паси в Twitter. Въпреки отношението му към публикациите в социалните мрежи, от думите му стана ясно, че партия „Възраждане“ все пак е подала сигнал до прокуратурата срещу Паси.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама