„Грешки се случват“: Премиерът коментира видеото на министъра на културата

12:00, 16 апр 22 / Политика 25 1575 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Премиерът Кирил Петков определи като грешка видеото на министъра на културата Атанас Атанасов от прозореца на кабинета му, което взриви социалните мрежи и провокира редица културни дейци да поискат оставката му. 

Филип Аврамов пародира видео на културния министър

Да, грешки се случват. Опитаха се да го направят, че е употребявал алкохол. Това абсолютно не е вярно, но факт е, че този човек е вкарал сърцето и душата си да работи за културата. Да, нямат толкова опит всички наши министри, но искаме резултати“, заяви премиерът пред журналисти, след учредяването на партия Продължаваме промяната.

Приказка за един министър, който отказва да порасне

Петков обяви и че е абсолютно „за“ управляващи и опозиция да се тестват за наркотици. Припомняме, че такова предложение направи преди седмица бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов

Той изтъкна и че с първото си видео Атанасов е предизвикал сериозен интерес, така че да може със следващото да привлече вниманието на потребителите на социалните мрежи и към свършеното от администрацията, на която е начело.

След видеото: Атанасов няма да подава оставка

Междувременно вчера в ново видеообръщение министър Атанасов призова всички да кандидатстват за програмите на НФК.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама