Колата на общинар от „Възраждане“ осъмна със... забита кирка

10:09, 19 апр 22 25 1549 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Колата на председателя на групата на „Възраждане“ в Общинския съвет на Варна Николай Костадинов осъмна със забита кирка. За това съобщи лидерът на партията Костадин Костадинов във Facebook.

Очевидно промяната продължава с пълна сила - преди ни арестуваха, биеха и обгазяваха, докато сега само забиват кирки в колите“, написа той, като публикува и снимка на въпросния автомобил с варненска регистарция. На нея се вижда забитата кирка в средата на предния капак.

Освен председател на „Възраждане“ във Варна, Николай Костадинов е и предприемач, като развива собствен бизнес в сферата на търговията.

Това предизвика остра реакция от страна на симпатизанти и членове на партията, които изразиха своето възмущение в коментари под публикацията. „Няма да ни спрат! Както вие казвате, колкото повече се опитват толкова, повече ни мотивират!“; „Всички се боят от „Възраждане“ и има защо!“; „Няма да отстъпим нито крачка назад!“; „Умират от страх, защото знаят, че краят им идва и всички ще си платят!“, гласят част от тях.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама