Борисов: Заради ПП следващото правителство ще вдигне данъците

15:54, 30 апр 22 / Политика 25 1443 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Заради „Продължаваме промяната“ следващото правителство няма да се оправи без да вдигне данъците. Това прогнозира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със симпатизанти във Видин.

Следващото правителство ще трябва поне две години да връща заемите на това правителство“, заяви Борисов, според когото следващите управляващи ще бъдат посрещнати от „падежите на заеми“.

Според него „България отчита най-големия дефицит след Орешарски. Сега ще си платим заедно за дяволъка. Бебетата ще връщат тези заеми“.

Каракачанов: Да не си дал лев за БГ армията, а да събираш пари за украинската е дебилщина

Лидерът на ГЕРБ призова Корнелия Нинова да излезе и честно да каже, че изнасяме оръжие за Украйна и да спре да говори лъжи, че „Борисов иска да изнася оръжие”. „Г-жо Нинова, вие сте на власт, а не Борисов. Излезте и честно кажете: „Изнасяме оръжие за Украйна. Това го знаят и децата”, заяви Борисов, цитиран от bTV.

Лидерът на ГЕРБ отново повтори тезата си за поява на посредници при газовите доставки към България. По думите му страната ни няма резервиран капацитет за доставка на синьо горива през февруари, а това е направено от частна фирма.

„Ако има отговорни политици, защото е видно, че това ще завлече страната надолу по начин, по който няма оправяне - трябва да се поеме отговорност. Поради тази причина още през тези една-две седмици в рамките на този парламент да се поеме политическа отговорност от всички - и от властта, и от опозицията, иначе това няма зашиване“, завърши словото си Борисов.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама