Никос Вертис се завръща за нов концерт в София

12:10, 04 май 22 / Култура 25 2432 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

След успешния концерт пред препълнената зала „Арена Армеец“ преди месец, Никос Вертис отново ще зарадва хилядите си почитатели в България. Този концерт бе дълго чакан от феновете и се превърна в едно от най-грандиозните музикални събития, като бе широко отразен и от български, и от гръцки медии. 

Гръцката супер звезда ще изнесе концерт отново в най-голямата концертна зала в България навръх женския празник 8 март догодина.

Билетите за концерта вече са в продажба. Цената е от 35 до 80 лева в зависимост от местата в залата. На концерта ще има и ВИП маси и сепарета, които също вече се продават на цени от 500 до 5000 лева. 

Всеки път, когато дойда в София, много се забавлявам. Имам много, много близки приятели, почти като семейство“, каза Никос Вертис пред bTV.

„Българите и гърците много си приличат, и музиката ни е сходна. Българската публика знае много от песните ми. Много съм щастлив като започне някоя известна песен и видя публиката да полудява. Те знаят текста на гръцки, пеят и танцуват. Това е наистина ласкателно, защото аз съм гръцки артист, а не английски и за мен е необичайно да отида в друга страна и да видя хора, които пеят песните ми. Много им благодаря. Бог да ви благослови“, заяви музикантът.

На 3 май Никос Вертис пусна тийзър към видеоклипа на нова песен – „На живо“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама