Ако ГЕРБ направи протест, ще има 30 хил. души

22:14, 13 май 22 / Политика 25 1537 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Шефът на ДАНС беше в парламента и каза - газът е руски, но е скъп, защото има посредници. Увеличението на цената на газа не е 14%, сравнява се цената за май с тази от април. Коректно е да се каже каква щеше да е цената, ако не ни беше врътнато кранчето - то тя щеше да падне - с 31,7%, ако ги нямаше посредниците, каза в „Панорама” депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев.

Вземаме с 30% по-скъп газ заради посредниците. Полша взема по-евтин газ, защото го взема по германския договор, който е на по-ниска цена”, посочи той.

Петков: Пристигат два кораба с втечнен газ от САЩ

Добрев отрече от ГЕРБ да ревнуват премиера Петков за посещението му в САЩ, тъй като Борисов се е срещал с Обама и Тръмп.

По думите му, ако ГЕРБ направи протест, в София ще има 30 000 души. Но това правителство, колкото и протести да види, няма да си подаде оставка, защото за 3 от 4-те партии е въпрос на оцеляване, защото не се знае дали пак ще влязат в парламента", заяви Делян Добрев.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 05:34, 15 май 22

Ще си подаде оставката но след 4 години че герг сами се изхвърлиха от власта никой не им е виновен мислеха че ще векуват и се самозабравиха дори нарекоха пенсионерите Лош човешки материал

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама