Задържаният за тормоз прокурорски син остава в ареста

17:34, 16 юни 22 25 1632 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Софийският районен съд остави в ареста 18-годишния син на заместник окръжния прокурор на Перник Бисер Михайлов. Според съда има достатъчно доказателства, че Михайлов-син е участвал в нападенията, за които е обвинен в тежки умишлени престъпления. Освен това е обществено опасен.

Васил Михайлов беше арестуван вчера заради уличния тормоз в миньорския град. Според прокуратурата младият мъж е изключително агресивен и не веднъж е демонстрирал чувство за безнаказаност. При нападенията е използвал боксове, ножове и е викал приятели, които да снимат клипове, твърдят още разследващите.

Кметът на Перник готов на протест заради улични побоища

В съдебната зала защитата показа медицинско от болница „Пирогов“ за травма на крака. Самият Михайлов се появи с патерици и поиска по-лека мярка, за да има достъп до лечение.

Адвокатите намекнаха, че предстоят местни избори, а по случая инициатива е взел и кметът на Перник. „Медиите вдигат твърде много шум“, заяви Михайлов в съда.

Ако бъде признат за виновен, обвиняемият може да получи до шест години затвор, пише БНТ.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама