Dell Technologies отличи А1 за високото качество на обслужване на ICT клиенти

13:39, 22 юни 22 25 1486 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

А1 получи признание от световната технологична компания DELL Technologies в категория „Excellence in Customer Experience“ по време на традиционното събитие за партньори, което се проведе в София. Отличието се присъжда за цялостното потребителско изживяване, което експертите на А1 предоставят на корпоративните клиенти при внедряване на високо технологични ICT решения, базирани на продукти на DELL.

Това е втора поредна награда от този ранг, която DELL Technologies предоставя на А1, след като през 2021 година компанията беше отличена в категория Rising Star заради отличните постижения в ранен етап на партньорството.

По-рано тази година А1 беше отличена за втори път от Dell Technologies и като партньор със статут Platinum Solution Provider, което потвърждава експертизата и уменията на екипите на компанията и качеството на услугите, които предлага на бизнес клиентите. А1 спечели тези отличия благодарение на развитие на компетенции в три области от портфолиото на Dell Technologies и редица успешно реализирани проекти. Екипите на А1 „ICT проекти и решения“ в направление „Мрежа и услуги“ и „ИТ инфраструктура“ в направление „Информационни технологии и дигитална трансформация“ непрекъснато надграждат своите знания в сферата. Те преминаха успешно сертификационни изпити за Data Center Portfolio, Server+, Storage+, Hyper-Converged Infrastructure, Data Protection, End Point Security, Workstations, Displays и други. По този начин А1 осигурява качественото консултиране и предоставяне на високотехнологичните решения на Dell Technologies.

В сътрудничество между търговските екипи и техническите звена А1 реализира няколко стратегически и значими за обществото проекти, свързани с предоставянето на крайно-клиентски устройства за образование в онлайн среда, както и ИТ инфраструктура за хостване на сложни клиентски системи. 

Установените в А1 процеси, непрекъснатите усилия за надграждане в тези области, както и множеството реализирани проекти, допринасят за по-широка информираност на бизнеса и публичните институции за възможностите на технологичните решения на DELL. Признанията са резултат от динамичното развитие на А1 в сферата на ICT услугите и затвърждава амбицията на компанията да се развива като доверен ICT партньор на бизнеса в България.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама